Szolgáltatások | Cross-media adatbázis | Hatóságoknak
WHITEREPORT-adatbázis hatóságoknak
A médiapiac keresőmotorja

A Whitereport keresőmotorjának köszönhetően a platform előfizetői korlátlan és rugalmas lekérdezésekhez jutnak a teljes magyar médiapiacról perceken belül. A változó médiapiacról tényekkel és objektív adatokkal dolgozva nem csak hiteles adatokat, de rengeteg időt, energiát is nyer.

Database PR

Mint Whitereport-előfizető Ön 11 000+ tartalom- és médiaszolgáltató médiumot, 6000+ médiumüzemeltetőt vagy 1000+ médiavállalatot listázhat percek alatt és követheti a változásokat negyedévről negyedévre.

A teljes televíziós, rádiós, lappiac, mozis vagy köztéri reklámpiaci érdekli az aktuális tulajdonosi és pénzügyi erőviszonyokkal? Versenypiacot definiál szegmensek szerint? M&A-célból felvásárlási célpontot keres, értékel? A változásokat szeretné követni a médiakínálat, tulajdonosi átalakulások, portfólióváltozások, pénzügyi mutatók terén vállalati vagy makroszinten?

A Whitereport-előfizetéssel gyorsan és minden eddiginél széleskörűbben áttekintheti a médiapiacot. Az új összefüggések, információk birtokában jelentős lépéselőnyhöz juthat.

Nézze meg termék- és árlistánkat! Nem csak adatbázishozzáférési lehetőségeket talál, hanem tanácsadási, piacelemzési együttműködéselet is.
Weboldalunk ú.n. cookikat használunk a jobb felhasználói élmény kialakítása érdekében. További információk...