Szolgáltatások | Cross-media adatbázis | Marketingeseknek
WHITEREPORT-adatbázis marketingeseknek
A médiapiac keresőmotorja

A médiapiaci kínálat nagyobb mint gondolják – fordítsa ezt versenyképessége növelésére percek alatt! A magyar lakosság közel harmada létminimum alatt él - a többi 6 millió felnőtt jelenti a fogyasztókat. Nézze meg eladásai lokalitását, és célozza meg koncentráltabban potenciális fogyasztóit!

Database PR

Ha szeretné médialistáit, reklámkampányait tovább finomítani célzott tematikus, helyi vagy szakmai médiumok irányába nyitva, a Whitereport Universe-modulja vagy az ad hoc médialista-vásárlási lehetőség Önnek szól.

Ha szeretné vásárlásfüggetlen szereplőre bízni a médiastratégiai irányok előkészítését, nézze meg, hogyan profitálhat abból, ha a világot nem a rutinmegoldások oldaláról, hanem a Whitereport-adatok látásmódjával nézi.

A www.whitereport.hu adatbázishozzáféréssel percek alatt kaphat információt az Önt érdeklő 2900 település, 1000+ részletes tematika és sok más szempont szerint - a médialisták a médiumok nevét, üzemeltetőtjét, saleskontaktadatait tartalmazzák, plusz szűrési szmpontok szerint plusz információkat. Ha ugyanez csak alkalmanként, kis tételben érdekli, kérjen egyszeri lekérdezést excel-listás szállítással.

Nézze meg termék- és árlistánkat!
Weboldalunk ú.n. cookikat használunk a jobb felhasználói élmény kialakítása érdekében. További információk...