Szolgáltatások | Cross-media adatbázis | Hatóságoknak
WHITEREPORT-adatbázis médiatulajdonosoknak
A médiapiac keresőmotorja

A Whitereport keresőmotorjának köszönhetően a platform előfizetői korlátlan és rugalmas lekérdezésekhez jutnak a teljes magyar médiapiacról perceken belül. A változó médiapiacról tényekkel és objektív adatokkal dolgozva nem csak hiteles adatokat, de rengeteg időt, energiát is nyer.

Database PR

Mint Whitereport-előfizető Ön 11 000+ tartalom- és médiaszolgáltató médiumot, 6000+ médiumüzemeltetőt vagy 1000+ médiavállalatot listázhat percek alatt és követheti a változásokat negyedévről negyedévre.

A médiakínálati, tulajdonosi változásokat szeretné negyedévente követni a médiakínálat, tulajdonosi átalakulások, portfólióváltozások terén? Pénzügyi teljesítményét szeretné összevetni más szereplőkével? Szeretné látni, az átlaghoz képest hogy áll árbevétele, profitja stb.?

Láthatatlan versenytársait szeretné figyelni? Versenypiacát definiálná, felvásárlási célpontot keres, értékel? A Whitereport-előfizetéssel gyorsan és minden eddiginél széleskörűbben áttekintheti a médiapiacot. Az új összefüggések, információk birtokában jelentős lépéselőnyhöz juthat.

Nézze meg termék- és árlistánkat! Nem csak adatbázishozzáférési lehetőségeket talál, hanem tanácsadási, piacelemzési együttműködéselet is.
Weboldalunk ú.n. cookikat használunk a jobb felhasználói élmény kialakítása érdekében. További információk...