Szolgáltatások | Hiperlokális optimalizálás
Hiperlokális optimalizálás - marketing és pr-döntéshozóknak

Városonként, kerületenként célzottan kommunikálna? A vásárlóképes fogyasztókat keresi? Kitűnne a reklámzajból és versenytársai közül? Az elmúlt évek slágertémája a vidéki fogyasztók elérése.

A vásárlóerő hiperlokális megoszlása. Forrás: Geoindex
A vásárlóerő hiperlokális megoszlása. Forrás: Geoindex

Hogyan érdemes a hiperlokális print, online, rádiós és televíziós médiatermékek mixéből a legtöbbet kihozni? Hogyan érdemes az országos és a hiperlokális kommunikációt összehangolni, milyen lehetőségeket biztosít az úgynevezett hiperlokális eladásösztönzés médiaszempontból?

Legyen az tartós fogyasztási cikk, szolgáltatás, gyógyhatású szerek, prémium és középkategóriás FMCG-termék vagy épp fizetős médiatermék, jellemzően Budapesten és a megyeszékhelyeken, megyei jogú városokban találhatók legsűrűbben az Ön fogyasztói is.

Ehhez nyújtunk egyedülálló segítséget.

Hogyan? A Goldfish by Whitereport & Ipsos helyimédia-fogyasztási mérések azt mutatják az eddig vizsgált 15 nagyváros 800 helyi médiájának adata alapján, hogy városonként akár 10-15 számottevő elérésű helyi lap, rádió, site, televízió és mozi működik az akár 100 helyi médiumból.

A megfelelő médiamixek a helyi lakosság akár 85%-át elérheti egy hét alatt, ezzel célzott és költséghatékony kommunikáció tervezhető. Csak ki kell lépni a rutinmegoldásokból és megismerni a helyi média sokszínűségét és erejét.

Milyen formában tudunk segíteni?

Ha Önnek még nincs kész hiperlokális stratégiája, mi elemezzük értékesítési adatait, jelenlegi médiamixét, majd a Whitereport médiakínálati és kereskedelmi adatait is figyelembe véve elkészítjük vásárlásfüggetlen javaslatainkat. Tanácsadás érdekel
Ha Ön kész hiperlokális stratégiával rendelkezik és tudja, mely településeken szeretné értékesítését támogatni, örömmel segítjük kommunikációs munkáját segíteni adatokkal vagy levásárolható kampányok, médiamixek összeállításával. Médiavásárlásban kérje ügynöksége segítségét. Adatvásárlás érdekel Optimalizálás érdekel Árlista érdekel
Weboldalunk ú.n. cookikat használunk a jobb felhasználói élmény kialakítása érdekében. További információk...