Szolgáltatások | Hiperlokális optimalizálás
Hiperlokális salestámogatás helyimédia-tulajdonosoknak

Az elmúlt évek slágertémája a vidéki fogyasztók elérése. Ha ön ebből eddig nem profitált eleget, ideje megtalálni az utat a hirdetőkhöz és a lakossághoz.

A vásárlóerő hiperlokális megoszlása. Forrás: Geoindex
A vásárlóerő hiperlokális megoszlása. Forrás: Geoindex

Fontos, de nem elég köztudott információ, hogy sok hirdetői kategóriának, legyen az tartós fogyasztási cikk, szolgáltatás, gyógyhatású szerek, prémium és középkategóriás FMCG-termék vagy épp fizetős médiatermék, jellemzően Budapesten és a megyeszékhelyeken, megyei jogú városokban találhatók legsűrűbben az Ön fogyasztói is.

Hogyan érdemes a portfóliója összes elemének együttes közönségelérését megmutatni a potenciális és régi hirdetői partnereinek? Milyen csomagokat érdemes összerakni?

Hogyan érdemes saját portfólióját kommunikálni saját felületein és más hiperlokális print, online, rádiós és televíziós médiatermékekben? E téren nyújtunk egyedülálló segítséget.

Hogyan? A Goldfish by Whitereport & Ipsos helyimédia-fogyasztási mérések azt mutatják az eddig vizsgált 15 nagyváros 800 helyi médiájának adata alapján, hogy városonként akár 10-15 számottevő elérésű helyi lap, rádió, site, televízió és mozi működik az akár 100 helyi médiumból.

Az Ön portfóliója a helyi lakosság akár 85%-át is elérheti egy hét alatt (print és online, rádió és online stb. együttesen), ezzel célzott és költséghatékony kommunikáció tervezhető. Csak ki kell lépni a rutinmegoldásokból és megmutatni a helyi média sokszínűségét és erejét.

Milyen formában tudunk segíteni?

Ha Önnek még nincs kész portfólió- vagy reklámértékesítési stratégiája, mi elemezzük portfólióelérési adatait a Goldfish by Whitereport városi mért médiumainak segítségével 15 hazai nagyváros bármelyikére és segítünk az akcióterv összeállításában is, kereskedői tréningekkel is. Tanácsadás érdekel
Hiperlokális optimalizálás Örömmel segítjük kommunikációs munkáját segíteni adatokkal vagy levásárolható kampányok, médiamixek összeállításával. Médiavásárlásban kérje ügynöksége segítségét. Adatvásárlás érdekel Optimalizálás érdekel Árlista érdekel
Weboldalunk ú.n. cookikat használunk a jobb felhasználói élmény kialakítása érdekében. További információk...