Szolgáltatások | Hiperlokális optimalizálás
Hiperlokális optimalizálás - pr- és médiaügynökségeknek

Városonként, kerületenként célzottan kommunikálna? A vásárlóképes fogyasztókat keresi? Kitűnne a reklámzajból és versenytársai közül? Az elmúlt évek slágertémája a vidéki fogyasztók elérése.

A vásárlóerő hiperlokális megoszlása. Forrás: Geoindex
A vásárlóerő hiperlokális megoszlása. Forrás: Geoindex

Hogyan érdemes a hiperlokális print, online, rádiós és televíziós médiatermékek mixéből a legtöbbet kihozni? Hogyan érdemes az országos és a hiperlokális kommunikációt összehangolni, milyen lehetőségeket biztosít az úgynevezett hiperlokális eladásösztönzés médiaszempontból?

Legyen az tartós fogyasztási cikk, szolgáltatás, gyógyhatású szerek, prémium és középkategóriás FMCG-termék vagy épp fizetős médiatermék, jellemzően Budapesten és a megyeszékhelyeken, megyei jogú városokban találhatók legsűrűbben az Ön fogyasztói is.

Ehhez nyújtunk egyedülálló segítséget.

Hogyan? A Goldfish by Whitereport & Ipsos helyimédia-fogyasztási mérések azt mutatják az eddig vizsgált 15 nagyváros 800 helyi médiájának adata alapján, hogy városonként akár 10-15 számottevő elérésű helyi lap, rádió, site, televízió és mozi működik az akár 100 helyi médiumból.

A megfelelő médiamixek a helyi lakosság akár 85%-át elérheti egy hét alatt, ezzel célzott és költséghatékony kommunikáció tervezhető. Csak ki kell lépni a rutinmegoldásokból és megismerni a helyi média sokszínűségét és erejét.

Milyen formában tudunk segíteni?

Adatok, médiumlisták 2900 település helyimédium-elérése, árlista, kontaktadatok 15 nagyváros helyi médiamutatói Árlista érdekel
Hiperlokális optimalizálás Ha Ön sok olyan partnerrel rendekezik, akik számára fontos a hiperlokális kommunikáció, kész, levásárolható kampányok, médiamixek összeállításával tudjuk segíteni munkáját. Ha ügynökség maga végezné az optimalizálást, örömmel segítjuk Önt hiánypótló adatokkal és optimalizálószofterrel! Érdekel
Weboldalunk ú.n. cookikat használunk a jobb felhasználói élmény kialakítása érdekében. További információk...