2018. október 23. 16280 médiamárka adata online A kedvencek közé  

 
 
A szolgáltatás Goldfish ÚJ Public Demo Partnereink Előfizetés WHITEREPORT mediabrowser
 
 
Használják
A WHITEREPORT mediabrowser elindulását nagy érdeklődés kísérte. Előfizetőink közt üdvözölhetünk multinacionális és hazai hirdetőket, média- és pr-ügynökségeket, illetve non-profit vállalkozásokat is, akik munkájuk hatékonyságát növelik az új eszközzel.
Éves és ad hoc mediabrowser-szolgáltatást, igény esetén kapcsolódó tanácsadást nyújtunk médiatulajdonosoknak.
Büszkék vagyunk arra, hogy a mediabrowser a médiahatóság munkáját is segíti.
Pénzes Anna azt is elmondja, miért és hogyan fordítják előnyükre a WHITEREPORT-ot:
„Auditorként célom a hirdetők érdekeinek, üzleti céljainak független médiaszakmai képviselete-támogatása, melyhez elengedhetetlen a rendelkezésre álló lehetőségek minél teljesebb ismerete és objektív vizsgálata. A WHITEREPORT segítségével a lehetőségek ismerete valóban a teljes felé közelíthet, ráadásul objektív adatforrásként olyan tisztánlátást biztosít, mellyel egyedi üzleti megoldások meglátására inspirálhat. A médiapiacot láttatja fehéren-feketén.”
Pénzes Anna, a MediaSpirit Consulting ügyvezetője
A WHITEREPORT-adatokra építve a PopMédia Konverziós Csapata kialakít Önnek egy testre- és budgetre szabott médiastratégát, amely fő jellemzője a „100% tematikus és hiperlokális coverage”, vagyis a minimális meddőszórás. A PopMédia-csapat nem csak fizetett reklámban, hanem promóciós együttműködésekben, PR aktivitásban is gondolkodik, így végeredményként ügyfelei az eladásösztönzés szempontjából a leghatékonyabb kommunikációs mixet kapják.
„A Berg Média egyik erőssége az, hogy minden újdonságra gyorsan reagál és elsők között próbálja alkalmazni azokat, amelyekben valódi értéket lát. A WHITEREPORT-ot hiánypótlónak találjuk, a mögötte álló know-how pedig olyan szakmai körültekintést mutat, amellyel bátran beilleszthetővé válik a mindennapi médiatervezási folyamatokba, tovább segítve a magas szintű ügyfélkiszolgálást.”
Valter Erik, ügyvezető
  • Közel 6000 hazai médium adata cross-médiásan kereshető
  • Időt és új információt nyer
WHITEREPORT. Browse. Act. Grow bezár
 
Lépjen be!Előfizetési ajánlatot kérek!
A innováció az, hogy a mediabrowser transzpa- renssé és könnyen keres- hetővé teszi a médiapiacot. A teljes történet
Ha a rendszerrel kapcsolatban bármilyen nehézsége adódik, kérjük jelezze! bezár
 
 
Powered by
Adatvédelmi nyilatkozat Impresszum Kapcsolat Segítség
Az oldal tetejére