A WHITEREPORT-ról

Hitvallás A WHITEREPORT cross-média business intelligence szolgáltatás azért jött létre, mert a médiapiac megváltozott, nehezen áttekinthető, világszerte fragmentálódik. A magyar hátterű WHITEREPORT az egyetlen olyan átfogó médiapiaci adatbázis, amely a médiavállalkozások pénzügyi, kereskedelmi és tulajdonlási adatairól szolgáltat adatot - immár két országban, Magyarországon és Nagy-Britanniában, segítve a jobb döntéshozatalt és megújulást a médiapiac üzleti működése és szabályozása terén a jelentős részben még a XX. században született, korlátos erőforrások közt és médiatípusokra szabdalt megközelítések korszerűsítésével.

Mit csinálunk? A WHITEREPORT független adatbázisszolgáltatást, elemzéseket és tanácsadást nyújt. Több mint 11 ezer hazai médium és több mint 6000 médiumüzemeltető kínálati, kereskedelmi, pénzügyi és tulajdonosi adatainak rendszeres gyűjtésével és digitális platformokon történő adatbázishozzáféréssel segítjük a hatóságok, hirdetők, médiatulajdonosok, ügynökségek és szakmai szervezetek munkáját.
A WHITEREPORT cross-média business intelligence új adatvalutát hozott létre a közönségmérési, reklámmonitoring-szolgáltatások és iparági reklámköltésbecslés mellett - célunk mindezt globális szintre emelni.

Hátterünk A WHITEREPORT cross-media business intelligence szolgáltatás Magyarországon született és 2011 február 4.-én indult az első modulja. Alapítója, Incze Kinga korábban a Universal McCann médiaigazgatója, a Magna Global Hungary ügyvezetője, majd a Mrs. White Media Consulting alapító-ügyvezetőjeként azért hozta létre az eszközt, mert tanácsadói projecktjeik során azt tapasztalta, hogy a megváltozott médiapiacon az iparágnak szükség van olyan eszközre, amellyel a médiapiac eddig átfogóan nem vizsgált oldalait – cross-média kínálat, tulajdonosi, pénzügyi és kereskedelmi aspektusok – könnyen, gyorsan és tényadatok alapján független információk alapján lehet áttekinteni, elemezni.

Magyarországon a WHITEREPORT iparági eszközként működik, többek közt az NMHH, az RTL Magyarország, a Magyar Reklám Szövetség, a WaveMakers médiaügynökség, az EY, a Porsche Hungaria, a Digitális Jólét Program számára nyújtva adatbázis- és piacelemzési és tanácsadási szolgáltatásokat. A WHITEREPORT független adatait és elemzéseit médiapiaci jogi, bírósági ügyekben is használják.

Növekedés A WHITEREPORT 2016-ban a legígéretesebb (Alfa-) adatstartupok egyikeként állított ki a new-orleansi Collision koferencián és 2017-ben a lisszaboni Web Summiton.

A WHITEREPORT Global Limited 2017-ben indult Nagy-Britanniában, a Financial modullal. Incze Kinga 2018 nyarán a londoni PwC első Scale Female Founders Programme keretében egyedüli közép-kelet-európaiként került be a 8 brit innovatív üzleti szolgáltatás közé.

Kapcsolat Lépjen velünk kapcsolatba, és mi szívesen segítünk.
Incze Kinga
Alapító-ügyvezető
+36 20 923 6406 kinga.incze@whitereport.global
Nagy Tímea
CRO
+36 20 385 6046 timea.nagy@whitereport.global
Marton Szilvia
COO
+36 20 516 1775 szilvia.marton@whitereport.global
Weboldalunk ú.n. cookikat használunk a jobb felhasználói élmény kialakítása érdekében. További információk...