Szolgáltatások
WHITEREPORT Szolgáltatások
Cross-média adatbázis
A médiapiac keresőmotorja
Soha nem volt még ennyire egyszerű átlátni a teljes fragmentált magyar médiapiacot, mint a WHITEREPORT segítségével - lekérdezheti ki működteti, birtokolja, ki kereskedik 6.600+ nyomtatott és 3.400+ online sajtótermékkel, 500+ televízióval, 200+ rádióval és 150+ mozival, ill. 30+ köztéri médiavállalattal. Lekérdezheti a helyi médiumokat 2.900 településre, vagy a szakmai és rétegmédiumokat 1.000+ tematikára.

PR-osoknak
Marketingeseknek
Hatóságoknak
Szakmai szervezeteknek
Médiatulajdonosoknak

Hiperlokális optimalizálás
A potenciális fogyasztók a nagyvárosokban vannak - és nem csak Budapesten
A magyar lakosság közel harmada létminimum alatt él - a többi 6 millió felnőtt jelenti a fogyasztókat. Nézze meg eladásai lokalitását, és célozza meg koncentráltabban potenciális fogyasztóit, és profitáljon hiperlokális szolgáltatásainkból! 800 médium elérési adatai és egyedülálló tapasztalat egyben.

  ! ÚJ MÉRÉS - ELINDULT AZ ELŐRENDELÉS !Marketingeseknek
PR- és médiaügynökségeknek
Hatóságoknak
Médiatulajdonosoknak

Riportok, elemzések
Reality Check - hogy ezentúl ne percepciók alapján kelljen döntenie
A Whitereport jelentései, elemzései a médiapiaci üzleti és hatósági döntéshozóinak tiszta, tényszerű médiatérképet nyújt a médiapiac méretéről, reklámkereskedelmi és egyéb üzleti trendjeiről, a médiakínálat átalakulásáról.
Kérje az ingyenes havi WHITEREPORT - HÍRLEVELET, nézzen bele előfizetéses RIPORTJAINKba, vagy kövesse negyedéves KPI-ALERTJEINKet!
Tanácsadás
Incze Kinga és innovatív szakértői csapata
Bevételnövelésben, üzletfejlesztésben gondolkodik? Versenytársai megelőzték valamelyik régióban? Aggódik az átalakuló piaci környezet verseny- és szabályozási kérdései miatt? Nem látja át a reklámkereskedőházak előnyeit, hátrányait, működését? Felvásárlásokhoz, versenykérdésekben piaci információkra, tényszerű elemzésekre van szüksége?

Megoldásközpontú, független, tapasztalt piaci szakértőink testre szabott megoldásokkal segítenek +

Weboldalunk ú.n. cookikat használunk a jobb felhasználói élmény kialakítása érdekében. További információk...